Orb să fii să nu vezi criminalii planetei lângă tine!

501368-tsipras-slams-imf-in-blow-to-crunch-talksCe şi-au închipuit asasinii economici internaţionali F.M.I., B.M. şi C.E.? Că de acum înainte vor avea distracţie lungă şi plăcută cu Grecia, statul elen, revenindu-le,  în schimbul datoriilor! Însă premierul Tsipras face stînga împrejur, îl duce mintea, nu vrea să muşte momeala şi dă mîna cu Putin, motivînd că„Uniunea Europeană trebuie să se întoarcă la principiile ei de bază: solidaritate, democraţie şi justiţie socială, politica de austeritate impusă de Bruxelles şi Berlin contribuind la agravarea recesiunii”. Tsipras refuză somaţia bancherilor internaţionali de tăiere cu 1,8 miliarde de euro a fondului de pensii, precum şi creşterea T.V.A. la medicamente şi electricitate.
Omenirea fierbe pe aragazul marilor puteri! Pericolele sînt la cîţiva paşi distanţă de România! Dar, nu de Rusia trebuie să ne temem, ci de clasa politică românească, care a băgat fără frică şi ruşine în propriile buzunare cam toată avuţia naţională, başca cea dată pe nimic străinilor (terenuri, păduri, petrol, aur, fabrici şi uzine). Să ne temem, aşadar, de  Parlamentul de la Bucureşti! Complet, fără credibilitate naţională la acest moment, sub al cărui acoperiş se adăpostesc indivizi periculos de „deştepţi”!
Posesori ai unei nemărginite inteligenţe „chinestezice”, aceştia au reuşit o comunicare perfectă între lege şi hoţie. Sînt indivizi de o monstruozitate fără seamăn, care şi-au trecut în fişa postului nu preocuparea pentru neajunsurile cetăţenilor, nu problemele reale ale României, ci interesul pentru propria agoniseală, prin orice pîrghie care eludează şi sfidează legea. Vedem cu toţii cît de frumos şi fără frică se joacă parlamentarii noştri între mustăţile motanilor, precum şoricelul din desenele animate, fără să fie înhăţaţi. Beneficiind de privilegii vădite, parlamentarii români şi-au votat încă o nouă „recompensare” a „meritelor” – pensii special de mari pentru „profesionalismul” prin care au distrus şi vîndut economia României, pentru modul prin care ne-au pasat sub tutelă străină, pentru conştiinciozitatea prin care ţin cetăţenii în sărăcie, cu pensii şi salarii de mizerie.
Pensiile lor  speciale vor fi  plătite tot din puţinii bani ai românilor. Noi, cei care protestăm prin scris nu contăm aproape deloc pentru stăpînii plantaţiilor politice, devenite fără doar şi poate focare de infracţionalitate. Noi rămînem cu scrisul, ei îşi văd în continuare de hoţiile lor angro. De pildă, D.N.A. a mers pîş-pîş, ca să nu facă zgomot în preajma Alinei Gorghiu, deşi Duduia a dat în mare secret cu subsemnata pe biroul sus-numitei instituţiei.
În buricul civilizaţiei europene, mai precis în Londra, la un supermarchet cu ştaif, englezii au dus lupte grele, tîrîndu-se la propriu pe jos pentru o caserolă de carne la promoţie. Imaginile video au făcut înconjurul lumii, semn că originea cuvîntului golan vine din negura nobilimii engleze. Potrivit „Daily Mail”, bătălia pentru a prinde mai multe caserole cu pui şi carne de porc, reduse la preţ, s-a dat la Tesco Extra, Northampton. Scena seamănă izbitor cu „ajutoarele” occidentale aduse în România imediat după decembriadă. Vă amintiţi? Occidentalii aduceau prin satele sărace ale României niscaiva produse alimentare cu termenul expirat, haine purtate şi alte mărunţişuri care nu le mai trebuiau, le aruncau mulţimii din tiruri şi filmau cu satisfacţia ipocritului îmbulzeala nevoiaşilor. Ajunşi în ţările lor, difuzau „barbaria”, pe care o numeau lipsă de educaţie a românilor. Le-a venit rîndul şi lor acum să fie umiliţi de presa internaţională
Peste ocean, magnatul imobiliar Donald Trump visează să fie preşedintele Americii. S-ar putea ca o anumită structură ocultă care-l vrea pe Bush al III-lea candidat, să-i strice socotelile. Făcîndu-şi publicitate asiduă, Donald Trump dă vina public pe Mexic, cum că ar trimite criminali în S.U.A. Nimic mai fals! S.U.A. are dezaxaţii şi criminalii ei, care ucid în masă, în şcoli, universităţi  şi în biserici,  alţi criminali făcători de războaie de ocupaţie şi omoruri  abominabile. Oricare va fi, el, preşedinte al Americii, va fi butonat din umbră de elita întunecată a planetei şi se va infecta de microbul de super putere mondială şi, cu aceleaşi dezinformări, viclenii consacrate şi eroism al agresivităţii, Washingtonul va întreţine un război veros împotriva naţiunilor luate în vizor: lovituri de stat, sabotaj economic, jaf şi amplasare a unor baze militare în preajma resurselor lor naturale. Năravul din fire n-are lecuire! Aşa s-a întîmplat cu Iugoslavia, Afganistanul, Somalia, Irakul, Libia, Egiptul, Siria, atacate militar, în urma unor înşelătorii mediatice, de către războinicul posesor al Nobelului pentru pace, Obama Husein. Politica de război americană este de fapt o „dragoste părintească” pentru ţările care dispun de bogăţii şi resurse naturale, cărora America le aduce la pachet cîte un război, dispunînd de o glorioasă  industrie de armament, care trebui să aibă de lucru în permanenţă. Nu numai America, ci şi Vestul merge după lozinca: „Dacă nu e război, punem la punct unul, rapid”, ca să nu-şi falimenteze singuri afacerile.
Bancherii de la Deutsche Bank nu mai dormeau liniştiţi din cauza planului de pace cu Iranul, care ar fi scăzut drastic vînzările de arme. Descreieraţii planetei nu doresc pace, ci război, pentru că au de cîştigat. În definitiv, Obama şi S.U.A., prin prisma needucaţiei militare şi diplomatice, iubesc şi România cu sentimente „profund-sincere”, datorită poziţiei noastre strategice, la dispoziţia scuturilor antirachetă, aducătoare de prejudicii României, nu de pace. Aşadar, mînaţi de sentimentul nobil al dragostei faţă de noi, americanii ne-au intrat în casă, s-au aşezat la masă, apoi, în pat, ca să fie siguri că îi pot vedea de aproape, printre ulucile gardului pe ruşi, ucraineni, polonezi şi cine le-o mai cădea cu tronc. Drept pentru care, Ursul Mişa, după ce a demarat dedolarizarea societăţii economice ruse, intenţionează o mişcare asemănătoare în România: retragerea banilor din ţara noastră. Manipulanţii din presa aservită lui Husein Obama, furnizorii de americănisme sub steag fals, au indus tot timpul în eroare opinia publică, susţinînd că Ţarul ar veni să ocupe cu tot alaiul o arie întinsă din economia României.
Uite că nu e aşa! Situaţia se desfăşoară invers. Primim semnale clare că ruşii vor astupa conducta de bani către România şi vor trage cortina peste afacerile pe care le derulează în ţară noastră. Autorităţile de la Bucureşti, tot cu ochii după luat, scot din căciulă bileţelul cu pensii uriaşe, în loc să fie cu băgare de seamă la veşnicul teatru de război american. Doar să fii orb ca să nu vezi că acel stat care nu e de acord cu pohtele S.U.A. e maidanizat, bombardat,  redus la tăcere, ocupat şi apoi obligat să împrumute bani pentru reconstrucţia de după război, în care de lucru primesc, desigur, tot marile corporaţii americane. Cel mai liber stat de pe pămînt, părintele hamburgherilor, al crimelor colective şi al tuturor violenţelor capitaliste, care a scos omenirea din rostul şi mersul firesc, este de fapt un sclav pe plantaţia unor crezuri meschine, un sclav al războaielor, unde nu mai încape loc de conştiinţă şi de umanism, adică de sprijinirea demnităţii şi libertăţii omului de pretutindeni.
Autor: Maria Diana Popescu

1 Response to "Orb să fii să nu vezi criminalii planetei lângă tine!"

  1. Unknown says:

    Did you know there is a 12 word phrase you can speak to your crush... that will trigger intense emotions of love and impulsive appeal for you buried inside his heart?

    Because deep inside these 12 words is a "secret signal" that fuels a man's impulse to love, admire and care for you with all his heart...

    12 Words Will Fuel A Man's Desire Impulse

    This impulse is so built-in to a man's mind that it will drive him to work better than ever before to to be the best lover he can be.

    As a matter of fact, triggering this powerful impulse is absolutely important to achieving the best ever relationship with your man that as soon as you send your man a "Secret Signal"...

    ...You will immediately notice him expose his soul and heart for you in such a way he haven't expressed before and he will recognize you as the one and only woman in the world who has ever truly tempted him.

Trimiteți un comentariu